30 Temmuz 2014 Çarşamba

KEEP CALM AND WATCH FRİENDS !!!!!!


İşte tam anlamıyla katıldığım bir cümle !
Bu diziyi izleyin inanın size hayat neşesi katacak .
Ve diyeceksiniz ki arkadaşlık böyle güzel olduğu zaman anlamlı :))
 Ben size tüyolar vermeden çünkü 10 sezonluk bir dizi ve eminim yüzlerce kez anlatılmıştır ama kendimce bende bir anlatmalıyım bu diziyi dün ağlamaklı bir halde bitirdim her duygulu anlarında ağladım falan filan artık onlar benimde friendslerim o kadar :))

Chandler muhteşem insan nasıl iyi kalpli nasılda soğuk şakalı :/ ve bu saç tipine bittim o zamanları kaçırdığına pekte üzülemiyor insan :)


Joey adamım işte muhteşem bir karakter ve süper bir oyunculuk . Joey sevilmeyecek bir tip değil azıcık saf yakışıklılığından ötürü gelsin kızlar gitsin kızlar kafasında fakat arkadaşlarına bir o kadar bağlı . Onları asla yarı yolda bırakmayacak biri işte joey :)) can bu can :)


bir numaralı kız tavlama tekniği ! :) geçen gün HIMYM izlerken ki duymuşunuzdur friends ten esinlenilmiştir ve şunu söylüyorum ki elbette yerleri ayrı fakat friends o eski güzelliği kesinlikle tek geçerim :)






Joey bir oyuncu bunu söylemeyi unuttum :) Ki unutulacak gibi değil ve bitmez tükenmez oyun çalışmalarından birini ananasla yaparken :)













Phoebe Buffay işte renkli karakter :) O gitarıyla harikalar ! yaratan bir sanatçı ! Geçmişinde annesi intihar etmiş üvey babası içeri girmiş dağılmış bir aileye karşı dünyanın en saf ve en iyi insanlarından biriyle karşı karşıyayız hayvanlara kıyamadığı için vejeteryan daha neler neler ... :)



 Ross işte yan tarafta gördüğünüz kafayı dinazorlarla yemiş bir paleontolojist :) ergenliği baya sorunlu geçmiş bir aile babası . ama aile kavramına en bağlı kişimiz Ross ve ne kadar garip olsada monica (kız kardeşi ) ya çok bağlı ve izlediğinizde böyle bir abim olsa diyebilirsiniz :)





Rachel işte aklı havada zirzop kızımız fakat bu on sezon elbette onuda değiştirecek ve kendi kendine yetebilen ayakları yere basan sağlam bir insan yapacak :) Yeni Rachel kesinlikle çok sevilesi fakat ilk baştaki concon havası hakkında aynı şeyleri söyleyemem ama çok özel ve komik bir karakter ve aynı zamanda dizimizin en şık insanı :)







Monica Geller evimizin sahibesi bu 6 kişiyi yaptığı yemeklerle doyuran anaç insan. Monica olmasaydı bunlar ne yer ne içerlerdi acaba. Tahmin edebileceğiniz gibi kendisi aşçı. Ross 'un kızkardeşi . Geçmişinde bayaaa bir kiloluymuş ki diziyi izleyince çok komik geri dönüşler olacak !!izleyin !! :))
               

         İşte dizinin çoğunun geçtiği yer Central Perk her gittiklerinde benimde bir kahve bir muffin alıp dizinin başına oturasım gelsede bu yapmaya çalıştığım sporla baya bir çeliştiğinden sade kahveyle yola devam :) Burada bir kahve içilmeli yapılacak listeme yazmalıyım :)

bu muhteşem diziyi özlicem özledikçede izlerim artık :)
sahip olduğum arkadaşlıkları düşünüp şükrediyorum her zaman çünkü  bir arkadaş kolay bulunmuyor :))
dilerim yanınızda hep böyle arkadaşlarınız olur ^.^

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder